Om os

Tenna-TJ-AccountJeg hedder Tenna Jeppesen og er ejer af TJ Account ApS. Jeg er uddannet HD’er, Cand merc. samt registreret revisor, men har deponeret min godkendelse.

Jeg har 16 års erfaring indenfor revisiorbranchen med ansættelse i to forskellige firmaer. Derudover har jeg de sidste 5 år været en del af bestyrelsen og administrationen i et nordjysk feriecenter.

Jeg har i mine 16 år fungeret som revisor og rådgiver for små og mellemstore virksomheder og har med min erfaring fra den anden side af skrivebordet en bred forståelse for, hvad der skal til for at drive en god, solid og sund virksomhed i dag.

Rigtig mange små selskaber og personlig ejet virksomheder får i dag udarbejdet deres regnskaber af en statsautoriseret eller registreret revisor, selvom der ikke er noget lovmæssigt krav herom. Hos TJ Account ApS vil vi gerne tilbyde et alternativ til fornuftige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

For os er det vigtigt at levere et produkt til den enkelte virksomhed, som skaber værdi for virksomheden og virksomhedens ejer, uden at det skal koste en formue.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

Vores kontaktoplysninger.:

TJ Account ApS
v/ Tenna Jeppesen
Kærbøllinghusevej 26
7182 Bredsten
CVR-nr. 37 16 72 31

Tlf.nr. 26 24 36 80
Mailadresse: tenna@tjaccount.dk

Kontonummer: 7244 1806455