Referencer

Jeg har brugt Tenna som revisor siden jeg startede min virksomhed, og har altid fået leveret et stykke professionel og kompetent arbejde. Hendes ydelser til mig og mit firma tager udgangspunkt i mine forhold og behov og jeg er yderst tilfreds med vores samarbejde. Jeg kan helt klart anbefale et samarbejde med Tenna.

Eva Tybring – Apassion ApS

 

 

chas.vinhandelSom nystartet virksomhed har Tenna hjulpet mig med min bogføring og har stillet hotline funktion til min rådighed, når der har været behov for det. Tenna er utrolig god til at forklare og kommunikere på et sprog, som jeg kan forstå.

Jenny Sofia – Chas. E. Vinhandel, Risskov

 

grønhøjEfter ejerkredsen har overtaget driften af Feriecenter Grønhøj Strand, har Tenna fungeret som regnskabschef. Hun har været en væsentlig medvirkende faktor til at få centrets administration og økonomi løftet op til et sundt niveau. Tennas engagement og sparring er vigtig for mig, da hun på forståelig og professionel vis har overblikket over centrets økonomi, hvilket hjælper mig til at foretage korrekte disponeringer og beslutninger i min rolle som centerchef.

Kaj Jensen – Centerchef hos Dayz Grønhøj Strand